Sinds 2001 ben ik werkzaam in het notariaat. Eerst als notarieel medewerkster en vanaf 2006 (na het behalen van mijn Akte van Bekwaamheid als Notarisklerk) als allround notarisklerk, waarbij ik tevens fungeerde als chef de bureau. Dit alles in het heerlijke Zeeland.

 

In 2013 ben ik geëmigreerd naar Bonaire, alwaar ik als notarisklerk op alle vakgebieden maar met name op het gebied van ondernemingsrecht werkzaam ben geweest. Tevens ben ik daar intensief bezig geweest met de Wwft. Ter extra info: op Bonaire is het Burgerlijk Wetboek BES van toepassing. Verder bestond een groot deel van de clientèle uit Engelssprekende toeristen en inwoners, waardoor er op het notariskantoor niet alleen Nederlandse akten werden gemaakt, maar ook Engelse akten met de daarbij behorende Engelse communicatie.

 

Eind december 2016 ben ik weer teruggekomen naar Nederland en ben ik direct weer als notarisklerk aan de slag gegaan. Ik ben dus weer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkwijzen in Nederland, zeker voor wat betreft familierecht en registergoed.

 

Ik heb een sterke affiniteit met het ict-gebeuren. De systemen van Van Brug, Quantaris, Assyst en Notarisdossier van Dirict zijn mij goed bekend, maar ook als er met een ander systeem gewerkt wordt, zal ik daar snel in thuis zijn.

 

 

Sinds ik terug ben ik Nederland woon ik in het prachtige Den Bosch, lekker centraal.